FETÖ mücadelesi sulandırılırken...

A -
A +
İki gün önce Kayseri’deydim. Fuat Uğur aradı. “Haberi gördün mü?” dedi. “Hangi haberi?” dedim. Karanlık Oda’da çıkmış bir yazıydı. Fuat Abi'ye, “Ciddiye alma” dedim ama bana "bir oku" dedi. Açtım okudum...
İçimden yuh dedim, oha dedim. Nasıl olur dedim. Kısaca özetleyeyim...
Umut Asma diye ruh hastası bir adam var. Karısını bıçaklamış. İçeri girmiş, çıkmış. Denetimli serbestlikten faydalanmış, çıkmış gene suç işlemiş.
Sonra güya hidayete ermiş, dindar olmuş. Ve bu ruh hastası Karlov suikastında tanık olmuş. “Bu gazeteleri inceleyerek, bu şifreleri çözmeye çalıştım ve başarılı oldum. Fuat Uğur isimli kişinin köşe yazılarından Ankara'da Ruslara karşı bir saldırı olacağını anladım. Bunu arkadaşıma da bahsettim. Birkaç gün sonra Rus Büyükelçisi öldürüldü. Bu konu ile ilgili çeşitli ihbarlarda bulundum, terör şubede ifadem alındı.” 
Müyesser Yıldız bunu almış, ciddi ciddi yazmış Karanlık Oda’da. "Karlov’u Fuat Uğur öldürdü" demeye getirecekler!.. İnsan neden böyle bir şey yapar anlaşılmaz. 
Birileri düğmeye basıp FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak istemiş herhâlde. Mahkemenin de ruh hastasını tanık diye dinlemesi ise anlaşılır gibi değil. İnsan artık hayret de edemiyor. Hem Fuat Uğur’a İhlas Grubu’na nasıl saldırırız demişler. Ortaya bu garabet durum çıkmış.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Darbeci Korgeneral Metin İyidil’i kim koruyor?
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.