Yanlış hesap

A -
A +

G.Saray’ın dün akşam Glasgow’da kaleci Fatih hariç neredeyse tam takım rakip sahaya yerleşmesi yanlıştı...

Rangers’ın teknik direktörü eski ünlü futbolcu Gerrard maç öncesi yapılan basın toplantısında söyledikleriyle Fatih Terim’i ve de Galatasaraylı futbolcuları dolmuşa bindirmiş anlaşılan. Yani Galatasaray’dan çekindiğini ifade etmişti. Anlaşılan o ki bu sözlerin arkasında Galatasaray dün akşam Glasgow’da sanki çok sıradan bir takımla kendi sahasında oynuyormuşcasına oyunun büyük bir bölümünde kaleci Fatih hariç neredeyse tam takım rakip sahaya yerleşerek oynamanın yanlışı içindeydi. Hal böyle olunca fiziksel açıdan Galatasaray’a çok üstün olan İskoç takımı ne pas arasına izin verdi ne kaptırdığı topların peşini bıraktı. Bunun yanı sıra çok çabuk top paylaşarak, genelde de yan değil öne toplarla sahasını boşaltmış Galatasaray’ın toparlanmasına izin vermedi desek yeridir. Devrenin golsüz bitmiş olması Galatasaray’ı aldatan skor tabelası cilvesiydi.
Nitekim Galatasaray’ın fizik gücünün giderek düşmesi “Artık kazanmanın zamanı geldi” dağınıklığıyla önce 52’inci dakikada sonra da 58’de yenen gollerle turun uçmasına yol açacaktı. Rangers dün akşamki Galatasaray yerine kendi sahasını iyi kapatıp kontraya çabuk çıkan bir takım bulsaydı acaba ne olurdu? 87’inci dakikada Marcao’nun kornerden gelen topu kafayla umut golü olarak ağlara göndermesi sanırım sadece biz ekran başındakileri az da olsa heyecanlandırdı. Fatih Hoca’nın dün akşam ayağını topa sürmeyen Falcao’yu bütün oyunda tutması gerçekten garipliğin de dik alasıydı. Tabii hocaya soru bitmez. Belhanda ve Feghouli’nin rakibin yerleşim ve fizik gücü karşısında daha devrenin yarısında teslim olmaları çoktan önemli tedbirler içine alınmalıydı.

MAÇIN ADAMI: Hagi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.