F.Bahçe’de değişim zaferi

A -
A +

F.Bahçe’nin oyunu riske etmeden aşağı yukarı bir Alanya maçı formatıyla lige devam etmesi belki de onları bir unvan sahibi yapacak…

F.Bahçe, Erurum’da kâğıt üzerinde zorlu gibi görünen deplasmanda önce bir kere çok kötü hava şartları ve sahayla karşılaşmadı. Asıl önemli yere gelirsek, aynı F.Bahçe, çok çabuk dört oyuncusunu adale sakatlığıyla değiştirmek zorunda kalan, demek ki sağlıklı idman eksiği olan bir Erzurumspor bulmuştu. Devamla, Emrah Başsan’ın ilk iki golde rakibe katkısıyla zaten film erken koptu.
Erol Bulut’un sahaya sürdüğü takımda ilk yarı biterken atılan gole kadar bir paylaşım ya da görev anlayışı karambolü yaşandı. Pelkas ile Mert Hakan’ın sol kenar ve ön liberolar önü görev değişimleri bu sınıfı belli olmayan Erzurumspor’a orta sahada hiç beklenmedik bir pas kullanımı avantajı vermişti. Ama yukarıda da değindiğim gibi Emrah Başsan, rakibi rahatlatan müthiş hatalarını yaparak 48’den itibaren elini kolunu sallayarak oynayan bir F.Bahçe’nin ateşini yakan isim oldu.
Tabii bu oyunda da dikkatimizi çeken bir sahne vardı o da Sinan’ın oyundan alınırken ve saha kenarına geldikten sonraki ciddi tepkileriydi. Acaba Teknik Direktör Erol Bulut zaten kısa süreli yer bulan bu oyuncusuna maçı tamamlatsaydı daha doğru olmaz mıydı?
Bir acaba da yukarıda da değindiğim Erzurumspor’daki adale sakatlıkları idi. Mesut Bakkal “Bu takım çalışmamış, ben buna bir yükleme yapayım” diyerek adaleleri iflas mı ettirmişti?
Sonuç itibarıyla; F.Bahçe, Beşiktaş ile puanını eşitlerken 3-0’dan sonra işi biraz hafife alarak averajla yakalayabileceği koltuğu kaybetti desek yerinde olur mu?
Ev sahibi Erzurumspor’un bu kadroyla geldiği kategoriye dönmesi hiç sürpriz olmaz bence. F.Bahçe’nin de oyunu riske etmeden aşağı yukarı bir Alanya maçı formatıyla oynamaya yatkın olarak lige devam etmesi belki yüksek kaliteli futbol arayanları üzecek ama en sonunda belki bir unvan sahibi olunacak.

MAÇIN ADAMI: Nazım Sangare

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.