Almanya’nın Türkiye tavrı

A -
A +
Batı’nın münhasıran Almanya’nın ve bu arada birkaçı hariç Arap ülkelerinin Türkiye’ye karşı düşmanlık derecesine varan tavırlarının başlıca sebebi, Türkiye’nin ekonomik gelişmesi ve büyümesidir. Avrupa’da en fazla gelişen ve büyüyen ülke Türkiye’dir. Ve cumhuriyet tarihinde her konuda olduğu gibi ekonomik büyüme AK Parti iktidarı döneminde olmuştur. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığının gerçek sebebi budur. Dış güçler ve bunların ülkemizdeki Batı’nın devşirme yerli ve millî olmayan sözde aydınlarının hainlik derecesine varan kin ve öfkelerinin temelinde bu bunalım vardır. Peki bu öfkenin sebebi nedir?
1980’li yıllarda Alman ekonomisi Türk ekonomisinin 13.5 misli daha büyüktü. 2016 yılında Alman ekonomisi Türk ekonomisinin sadece 4 misli büyüktür. Ve satın alma gücü paritesi bazlı GSMH rakamları açısından bakıldığında ise bu farkın iki kata indiği gözlenmektedir. Almanya 4028 milyar dolar Türkiye 1907 milyar dolar Almanya Türkiye’yi hâlen 1980 yılındaki Türkiye olarak görerek yönlendirmek istiyor. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri G-7 olarak ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Japonya, Kanada ve İtalya’dır. En hızlı gelişen ülkeler olarak da E-7 için Çin, Hindistan, Türkiye, Brezilya, Rusya, Endonezya ve Meksika sayılmaktadır. G-7 çöküyor. 2040 yılında E-7 G-7’nin 2 misli büyüklüğünde olacaktır. 2050 yılında dünya ekonomisindeki hâkimiyet E-7 ülkelerinin hâkimiyeti altına girecektir. Dünya ekonomisinin hâkimiyet ekseni Batı’dan Doğu’ya kayıyor. Batı’nın telaşı bundan dolayıdır. Bu yüzden Müslümanı Müslüman ile savaştırmak, Müslümanı Müslümana katlettirmek ve Sünni-Şii savaşı ve İslamsız (Ehl-i Sünnet itikadı olmayan) dünya için ABD liderliğinde İslam dünyasına savaş açılmıştır. Birkaç İslam ülkesi hariç diğerleri ABD liderliğindeki Haçlı ordusunun emrinde ve hizmetindedir.
Unuttukları önemli husus iktidarlar yanlarında ama İslam ülkelerinin tabanı korkunç bir öfke içindedir. İktidarlarda onları kullanan Haçlılar da helak olacaklardır. Türkiye’ye destek verdiği için Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, İngiltere oyunu ile Pakistan’ın FETÖ’sünün yargıdaki adamlarıyla görevden alınmıştır. Aynı senaryo Türkiye’de Erdoğan için defalarca oynandı. Suçu Türkiye’ye hizmet emperyalist güçlere hizmet etmemesidir. Tanzimat’tan AK Parti iktidarına kadar Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Batı’nın ve içerdeki temsilcilerinin vesayeti altında idi. Bazıları hâlen kalp gözleri kör olduğu için Türkiye’ye neden savaş açıldığını anlayamadı. Tanzimat felaketine kadar Osmanlının Kızılelması vardı. AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bugünün Kızılelmasıdır. Türkiye’yi bu hedeflere ulaştırmamak için her çareye başvuruyorlar.
PKK, DEAŞ, FETÖ’yü ABD bu maksatla kurdu. Ve destekliyor. PYD-YPG’ye 900 tırdan fazla silah DEAŞ için değil Türkiye’ye karşı kullanmak için verildi. Fütüroloji ilmi gaybı bilmek değildir. Gayb Allah’a aittir. Bu ilim geleceği tahmin ilmidir. Tahmin İslamiyet’e göre caizdir. Ekonomik araştırma kuruluşlarına göre 33 yıl sonra 2050’de dünyanın en büyük ekonomik güçleri şöyle tahmin ediliyor: 
1- Çin, 2- Hindistan, 3- ABD, 4-Endonezya... 9-Almanya... 11-Türkiye...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.