Büyük İsrail Projesi

A -
A +
Büyük İsrail Projesi nedir? ABD’nin dünya hâkimiyeti, 21. asırda "Büyük Amerika"yı kurma maskesi altında "Nil’den-Fırat’a Büyük İsrail"i tesis etme projesidir. Dünyaya hâkim olmanın yolu dünyanın kalbi ve servetlerinin kaynağı olan Orta Doğu’ya hâkim olmaktan geçer. Büyük Orta Doğu Projesi ise İslam dünyasının boynunu ve omurgasını parçalamak için İslam dünyasının göğsüne saplanmış İsrail hançerinden başka bir şey değildir.
Geçmişte Osmanlıyı yıkan Siyonizm emrindeki emperyalist güçler başta İngiltere ve Fransa bölgedeki lider ve aşiretlere "Büyük Arap Devleti" olma vaadinde bulundular. Daha sonra cetvelle devletlerin sınırlarını çizdiler. Şimdi de vadedilen Kürdistan ara hedeftir. Nihai hedef Kürtlerin cesetleri üzerinden 200 yıllık hayallerini gerçekleştirmek, büyük İsrail’i kurmaktır. Barzani, İsrail ve ABD adına günümüzün Lawrence’sidir.
Şu anda dünyada yaşanan savaş, iç savaş, bağımsızlık hayalleri darbeler ve terörün arkasında Siyonizm ve Yahudi sermayesinin emrindeki küresel güçler vardır. Ve dünyada belirli zengin aileler her yıl zenginleşirken dünyanın tamamına yakını giderek fakirleşmektedir. Dünyayı "beşli çete" (Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Daimi Üyeleri) idare etmiyor. Bunları da o küresel güç idare ediyor. Küresel çetenin sömürüsünün devamı için beşli çete dışındaki ülkeler bölünmelidir. Sömürünün devamı için “Parçala ve hükmet” kaidesi uygulanmalıdır. Minyatür ülkeler hatta şehirler olmalıdır.
DEAŞ’ı kuran da bu küresel sermayedir. Yahudi'nin dünya hâkimiyeti için ABD liderliğinde, tek kültür (Hıristiyan-Yahudi) tek para ve üç semavi dinin karması tek inanç (F. Gülen bununla görevli idi)... Velhasıl tek dünya devleti için bu savaşlar yapılmaktadır. Türkiye başta olmak üzere birkaç İslam ülkesinin iktidarları hariç küresel sermayenin bekçisidir.
The Boston Conciling Group’un araştırmasına göre dünyanın 2014 yılı serveti 151 trilyon dolar idi. 2016 yılında dünyanın küresel serveti ise 166 trilyon 500 milyar dolar olmuştur. Bu servetin yüzde 96.2’si bu küresel sermayeye aittir. Dünya ticareti hızla Batı’dan Doğu’ya eksen değiştiriyor. 2040 yılında hızlı gelişen 7 ülkenin geliri gelişmiş 7 ülkenin 2 katı olacaktır.
Türkiye hızlı gelişen 7 ülkenin en hızlı gelişenidir. 2040 yılında dünyanın 11. en büyük gücü olacağız. PKK terörü ve Barzani’nin referandumu bu gelişmeyi önlemek içindir. ABD’de 7 milyon 85 bin "dolar milyoneri" yaşamaktadır. ABD’de milyar dolara sahip kişilerin yarısı Yahudi asıllıdır ve Yahudiler ABD nüfusunun yüzde 5’idir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.