Arda ile Etebo aynı takımda mı?

A -
A +

Bir yanda Etebo gibi yüreğini, ciğerini, dalağını sahaya koyan bir adam, öte yandan ağır, hantal ve artık büyük takım için yetersiz Arda…

l Futbolda “eski yıldızdan” daha hazin bir şey yoktur. Galatasaray’da bu hüznü yaşayan iki isim var; biri ilk yarıda öteki ikinci yarıda saç baş yoldurdu. Arda ve Falcao…
l Bir yanda Etebo gibi yüreğini, ciğerini, dalağını sahaya koyan bir adam, öte yandan ağır, hantal ve artık büyük takım için yetersiz Arda… Vurdumduymaz Belhanda, Feghouli, Diagne, Falcao…
l Hakem olsam Diagne’ye penaltı ve faul çalmam. Adamın kafası hinliğe çalışıyor sürekli…
l  Özellikle ilk yarının son yirmi dakikasında çok tehlikeli ataklarla Galatasaray kalesini ablukaya alan Kasımpaşa, Aytaç’ın gollük şutlarında Fatih’in kurtarışlarıyla ile ayakta kaldı.
l Ancak devre biterken, Yusuf soldan sağa geçti; bu kendi tercihi miydi Altıparmak mı gönderdi bilinmez; ceza sahasına girmeden, çaprazdan uzak köşeye öyle bir şut çıkardı ki, Fatih de çaresiz kaldı. Bu gol zevkli maçın skoru oldu.
l Fatih Terim ikinci yarıya “safralardan kurtulmuş olarak” çıktı ama ne Babel ne Falcao ne de Emre Kılınç ilaç olabildi.
l Terim’de anlamadığım şeylerden biri de Donk konusundaki tutumu… Hoca oyuncularını daha iyi bilir elbette; ama Ryan Donk benim için on birin değişmez ismi… Sür sahaya, çıksın ileri, “Donk diye vursun kafayı.”
l Benim için Galatasaray Luyindama’dır, Marcao’dur, -dün ikinci yarıda oyundan düşse de- Taylan’dır, Etebo’dur…
l Kasımpaşa giderek “oturuyor.” Yeni transfer Bosnalı Hodzic katkı yapacaktır; vatandaşı Hajradinovic gibi. Koita da iyi bir takviye.

MAÇIN ADAMI: Aytaç Kara

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.