Varım diyor…

A -
A +

Çok önemli bir virajdı. Kopma veya “varım” deme maçıydı.  İlk yarının perdesini kapatma oyunuydu. Babel’in kariyerindeki en kıymetli gollerden biri oldu.

¥ Kadroları gördüğümde hemen şu cümleyi yazdım: İki “Ryan” yani Babel ile Donk benim için her zaman “okeydir.” Gerçekten de bu iki Hollandalının kulübede oturmasını hep lüks bulmuşumdur.
¥ Fatih Terim, Denizlispor’a 6 gol atmış takımı korumuştu ama iki saha ve iki maç arasında çok fark vardı. Neticede kazanan haklı çıktı.
¥ Özellikle saha zemini… Fatih Terim “Bizim gibi pasa dayalı oyun oynayan takımları için dezavantaj” demişti maç öncesi… Aynen öyle oldu.
¥ Bu “tarlada” ne toptan gözünü ayırabilirsin, ne istediğin ortayı, ne de organize atağı yapabilirsin.
¥ Ekstra yorar insanı… Teknik yok olur, fizik güç sahne alır.
¥ Yani bu Malatya sahasından bir gol çıkacaksa, böyle çıkardı. Tam olarak “tek vuruş” sahasıydı. Ryan Babel de 2 puanı bir füze ile kazandırdı takımına.
¥ Bu galibiyet üzerine artık Fatih Terim’in, en kötü maçını oynayan Saracchi’ye, onun sol kanattaki yardımcısı Emre Akbaba’ya, hatta 33 yaşındaki Arda’ya seksen küsur dakika sabretmesine de bir şey diyemeyiz.
¥ Çok önemli bir virajdı. Kopma veya “varım” deme maçıydı. İlk yarının perdesini kapatma oyunuydu. Babel’in kariyerindeki en kıymetli gollerinden biri ile perde indi.

MAÇIN ADAMI: Marcao

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.