Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nike'tan Dünya Kupası öncesi videolu tanıtım - izle

Nike'tan Dünya Kupası öncesi videolu tanıtım - izle

SPOR Haberleri

Dünya Kupası yıldızlarını hiç böyle görmediniz Nike Dünya Kupası öncesinde 'Son Oyun' adlı animasyonlu videosunu tanıttı.

Dünya Kupasının bir parçası olan animasyon filminde Portekiz'den Cristiano Ronaldo, İsveç'ten Zlatan İbrahimoviç, Brezilya'dan David Luiz ve Neymar, İspanya'dan Andrés Iniesta, İngiltere'den Wayne Rooney, Fransa'dan Franck Ribéry, Amerika'dan Tim Howard'ın oynadığı animasyon filminde Dünya Kupası öncesi Clonlar ve gerçek yıldızların arasında yaşanan çekişmeli maçı anlatıyor.
Nike, Wieden + Kennedy ve Passion Pictures tarafından yapılan kısa animasyon filmi, futbolun risk ve güzelliklerden yoksun bir hale geldiği ve onu yok olmaktan sadece en iyi futbolcuların kurtarabileceği bir dünyayı anlatıyor. Nike Pazarlama Başkanı Davide Grasso, "Hazır olun, "Son Oyun" gerçek futbol ruhunu yakalıyor: Her şeyi riske at, akıllıca hazırlan ve her zaman kazanmak için oyna. Film, öngörülebilirlik, temkin ve tekdüzeliğin iyi oyunda yeri olmadığını gösteriyor. Son Oyun'un verdiği mesaj bu. Bu filmi ilham vermek için hazırladık. Tüm futbolcuların bırakacakları mirası belirleyecek riskler almalarını istiyoruz" diyordu.
##tgvideo##
Netgazete

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...