Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG G3'e indirim müjdesi

LG G3'e indirim müjdesi

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin amiral gemisi olan LG G3 için indirim yapacağını açıklamasının ardından beklentiler yükseldi

Piyasaya yeni sürülen cep telefonuna ne kadar indirim yapılacağı merak konusu oldu. LG firmasından G3 yeni nesil akıllı telefon indirimi ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi. Ancak firmanın büyük bir indirim yapacağı bekleniyor. Güney Kore'nin dev firması LG bu yıl piyasaya çıkarttığı ve bir anda yıldızı parlayan G3 model yeni nesil telefonu için indirim yapacağını açıkladı. LG kullanıcıları, telefonunu yenilemek isteyenler ve teknoloji tutkunları sabırsızlıkla indirim tarihini ve miktarını bekler oldu.

Güne Kore devi LG firmasının bu sürpriz indirim diğer firmalar tarafından nasıl tepki görecek, piyasa ne şekilde etkilenece, piyasadaki firmalar da bu sürpriz indirim kervanına katılacakmı? Bu soruların hepsi cevaplanmayı bekleyen muammalar arasında yer alıyor.

LG G3 ise şüphesiz bu sene pazara girmiş en iyi telefonlardan biri oldu.
Aslında yolu öncelikle G2 açtı ve G3 devamını getirdi. LG üst düzey telefonunun parlaklığını soldurmak istemiyor. Yıl sonuna gelirken fiyatta güzel bir indirim laf konusu. LG'nin Güney Kore'de fiyattan kesme yapacağı ortaya çıktı. Bu vaziyet başka pazarlara da yansıyabilir.

.ChosunMedia'nın verilerine göre LG, Kore'de 899.800 won fiyata sahip (810 dolar) G3'ün fiyatını 799.700 wona (720 dolar) indirmeyi planlıyor. Aynı şekilde büyük operatörlerde de (Kabaca çeviriyle) 237 dolardan 135 dolara indirim laf konusu. LG'nin bu indirimi tam olarak ne sebepten yaptığı belirsiz. Bu vaziyet belki sene sonu olmasından veya Pantech'in (Kore'de iflas eden ve satılan 3. büyük telefon üreticisi) amiral gemisinin çok ucuz bir fiyata gitmesinden olabilir. Ne olursa olsun Güney Kore'deki bu indirimin başka pazarlara da yansıması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...