Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google'dan yeni sayfa! Hesabınız hangi cihazlarda var?

Google'dan yeni sayfa! Hesabınız hangi cihazlarda var?

TEKNOLOJİ Haberleri

Google'ın açtığı bu yeni sayfa, Google hesabınıza bağlı kaç cihaz olduğunu görmenizi sağlayacak.

Elinizden geçen cihaz sayısı çoksa, bir kısmının Google hesabınızla halen bağlı olma ihtimali var. Google'ın yeni güvenlik sayfası ise hangi cihazların hesabınıza eriştiğini görmenize ve istediğiniz cihazların bağlantısını kesmenize izin veriyor.Cihazlar ve Etkinlik adındaki yeni sayfa, Google hesabınızın güvenlik ayarları altına gömülmüş bulunuyor. Bu sayfadan Google hesabınıza son 28 günde erişen tüm cihazları, erişim tarihi ve konumuyla birlikte görebiliyorsunuz. Sayfa, örneğin telefonunuzu çaldırmanız veya kaybetmeniz durumunda onun hesabınızla olan bağlantısını kesmeye yönelik bir işlev de sunuyor.

Google'dan yeni sayfa! Hesabınız hangi cihazlarda var?
Listedeki eski cihazlarınızı sıfırladıysanız sorun yok, ancak sıfırlamadığınız ve halen listede bulunan eski cihazların bağlantısını kesmenizde büyük fayda var. Chip online nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...