Twitter, uygulamarı takip edecek

Twitter, uygulamarı takip edecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Mikro blog sitesi Twitter, kullanıcılarının mobil cihazlarına yüklediği uygulamalar hakkında bilgi toplamayacağını açıkladı

Twitter'den yapılan açıklamada, "Daha kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatmak adına mobil cihazınıza yüklenen uygulamaların listesini hazırlayacağız ve periyodik olarak yenileyeceğiz. Amaç, sizin için potansiyel olarak ilginç içeriği büyük bir titizlikle seçmek" denildi.
Uygulama, varsayılan olarak aktifleştirilecek ancak kullanıcılar dilediği zaman bunu ayarlardan pasif hale getirebilecek. Bununla birlikte yeni uygulama, daha önce iOS veya Android cihazlarında "hedefli reklamı" reddeden Twitter kullanıcıları için geçerli olmayacak.
Twitter'ın iş modeli, neredeyse tamamen hedefli mobil reklama bağlıdır. Site ayrıca bu yakınlarda, kullanıcılara abone olmadıkları ancak potansiyel olarak ilgi çekebilecek hesaplardan gelen mesajları göstermeye başladı.
Şirket, sadece indirilen uygulamalar hakkında bilgi toplanacağını, akıllı telefon ve tabletlerdeki diğer bilgilerin kullanılmayacağını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...