Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Peskov, 'Batı'ya teslim olmayacağız'

Peskov, 'Batı'ya teslim olmayacağız'

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Basın Danışmanı Dmitry Peskov, Batı'ya sert çıkışta bulundu

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Basın Danışmanı Dmitry Peskov, Rusya'nın, Ukrayna'daki durumun bozulması nedeniyle Rusya'ya karşı yeni yaptırım tehdidinde bulunan Batı'nın "ekonomik şantajına" teslim olmayacağını bildirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Peskov,"Ukrayna'da şiddetlenen her olay sonrasında Rusya'yı ekonomik baskı yapmakla tehdit eden Batı'nın bu tehditleri 'yıkıcı, haksız ve yakın görüşlü'dür. Barışçıl yolla bunu, sorunları diyalog ve müzakere yoluyla çözmek istemeyenlere karşı baskıyı artırmak yerine Rusya'ya karşı ekonomik şantajların artırılacağını duymaktayız. Rusya hiç bir zaman bu tehditlere boyun eğmedi ve bu tehditler kesinlikle Rusya'yı kendi doğru bildiği tutumundan vazgeçirmeyecektir. Kiev'in dışında da kimse Ukrayna'daki çatışmaları durduramaz. Kiev bu sorunu çözmek için siyasi iradeye sahip olmadığı müddetçe ne arabulucular ne de başka kimse bu sorunu çözemez. Ukrayna'daki iç çatışmaları durdurmak için bulunulacak her türlü diyalog girişimleri çatışmaları yeniden başlatacaktır. En başından beri Donetsk'te barbarca saldırılar yapıldı ve çok sayıda masum insanın yaşamına kıyıldı" diye konuştu.
Peskov, Rusya ile Ukrayna arasında arabuluculuğa gerek olmadığını, Rusya ile Ukrayna arasında çatışmaların yaşanmadığını, Rusya'nın bu çatışmalarda taraf olmadığını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...