Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Başkanı Obama, Kenya'da

ABD Başkanı Obama, Kenya'da

DÜNYA Haberleri

Barack Obama, ABD Başkanı olduktan sonra ilk kez Kenya'ya gitti.

ABD Başkanı Barack Obama, Kenya ziyareti kapsamında aralarında üvey kız kardeşi Auma ve "ninesi" Sarah'nın da bulunduğu akrabalarıyla Nairobi'deki bir otelde bir araya geldi.
BAŞKAN OLDUKTAN SONRA İLK ZİYARET
2009'da başkanlık görevine başlamasından bu yana Kenya'yı ziyaret etmeyen Obama, son olarak 2006 yılında ülkeye gelmiş, bu ziyareti sırasında babasının mezarının bulunduğu Kogelo köyünü de de ziyaret etmişti.
OBAMA'YI GÖRMEK İÇİN AĞACA ÇIKTILAR
Yıllar sonra Kenya'ya gelen Barack Obama, Kenyalılar tarafından ilgiyle karşılandı. Obama'yı görmek isteyen bazı Kenyalılar ağaçlara çıkmayı tercih etti.
OBAMA'NIN KÖYÜ
Kenya'nın Kogelo Köyü'nde Obama'nın çok sayıda akrabası yaşıyor. Bunlar arasında "nine" diye hitap ettiği üvey babaannesi de bulunuyor. Dedesi Hussein Onyango Obama'nın üçüncü eşi Sarah, bu ay başında gazetecilere yaptığı açıklamada, Obama için yöresel yemeklerden bir ziyafet hazırladığını söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...