Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemen'de çatışma: 6 ölü, 70 yaralı

/ Kaynak: AA
Yemen'de çatışma: 6 ölü, 70 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen'in Taiz kentinde Husiler ile Hadi yanlısı Halk Direnişi güçleri arasında çıkan çatışmalarda 6 kişi öldü, 70 kişi yaralandı.

Yemen'in orta kesiminde yer alan Taiz kentinde Ensarullah hareketi (Husiler) ile Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı Halk Direnişi güçleri arasında çıkan çatışmalarda 6 kişinin öldüğü, 70 kişinin yaralandığı bildirildi. Halk Direniş güçleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Taiz'in çeşitli bölgelerinde çıkan çatışmalarda 5 Husi öldü, 60'ı ise yaralandı. Söz konusu çatışmalarda Halk Direnişi gücünden de 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin ise yaralandığı kaydedildi. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon mart ayında, Yemen'de yönetime bağlı birliklerle çatışan Husilerin ilerleyişini durdurmak için operasyon başlatmıştı. Husiler ile yönetim yanlısı gruplar arasındaki çatışmalar ise ülkenin çeşitli kentlerinde hala sürüyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...