Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin'deki patlama uzaydan görüntülendi

Çin'deki patlama uzaydan görüntülendi

DÜNYA Haberleri

Tianjin şehrindeki liman bölgesinde bulunan bir lojistik firmasının deposunda meydana gelen patlamalarda şu ana kadar 54 kişi öldü.

Çin'de önceki gün Tianjin şehrindeki liman bölgesinde bulunan bir lojistik firmasının deposunda meydana gelen patlamalarda şu ana kadar 54 kişi öldü, 710 kişi yaralandı. Yangını söndürmeye çalışan 12 itfaiye eri öldü, 36'sı kayboldu. Patlama sonrası meydana gelen yangında alevlerin boyu 100 metreyi geçti. 14 milyon insanın yaşadığı Tiencin şehrinde sanki "atom bombası" patlamış etkisi yapan kazada ölü sayısının 1000'e ulaşmasından endişe ediliyor. Çin Deprem Merkezi'nden yapılan açıklamada ilk patlamanın 3 ton, ikincisinin 21 ton TNT infilakıyla eşdeğer olduğunu belirtti. Binhay'ın Çin'in önemli limanlarından olması sebebiyle maddi kaybın da yüksek olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...