Rus savaş uçakları hastane vurdu

Rus savaş uçakları hastane vurdu

DÜNYA Haberleri

Suriye'nin kuzeyinde yer alan Sarmin kasabasında uçaktan atılan bombanın patlaması sonucunda, 13 kişi hayatını kaybetti.

Mirror'ın geçtiği habere göre, hastanenin bombalandığı videoda büyük bir gürültü meydana geliyor. Salı günü meydana gelen patlamada videoyu çeken şahıs yere yığılıyor. Tekbir seslerinin geldiği videoda her yer toz dumana dönüyor. İnsan hakları grubunun verdiği bilgilere göre, bombanın Rus hava saldırısı sonucu gerçekleştiği bildirildi. 
Yetkililerin verdiği bilgiye göre, bombalanan hastanenin Suriye-Amerikan Tıp Topluluğu olduğu bildirildi. Patlama sonucunda bir fizyoterapist ve bir hemşire olmak üzere  13 kişi hayatını kaybetti. 
İnsan Hakları için çalışan doktorların verdiği bilgiye göre, Suriye'de Mart 2011'den bu yana yapılan 313 saldırı sonucunda 679 sağlık personeli hayatını kaybetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...