32 DAEŞ militanı öldürüldü

Düzenleyen:
32 DAEŞ militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri

ABD öncülüğündeki koalisyon ülkelerine katılan Avrupa ülkelerinin sayısı her geçen gün artarken, koalisyon, Suriye ve Irak'ta hava operasyonlarını sürdürüyor. Koalisyona ait savaş uçaklarının Rakka'da DAEŞ merkezlerini bombaladığı ve 32 militanın öldürüldüğü ifade edildi.

ABD öncülüğündeki koalisyon ülkeleri, Suriye'de hava operasyonlarını sürdürüyor. Koalisyon uçaklarının DAEŞ'in merkezi olarak bilinen Rakka'ya yaptıkları operasyonlarda 32 DAEŞ militanının öldürüldüğü belirtildi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ABD öncülüğündeki koalisyonun hava saldırılarında en az 32 DAEŞ militanının öldürüldüğünü, 40 DAEŞ militanının da yaralandığını kaydetti.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi sözcüsü AFP'ye yaptığı açıklamada, koalisyonun DAEŞ'in kalbi olarak bilinen Rakka'nın güneydoğusunda hava operasyonları yaptığını doğruladı.
Öte yandan, Washington'dan yapılan açıklamada, DAEŞ hedeflerine 17 hava saldırısı düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada operasyonların, Deyrüzzor, Mare ve Rakka üzerine yoğunlaştığına değinildi.

Kaynak: Yeni Şafak
   

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...