Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'ye yaptırımlardan Rusya'nın kendisi zarar gördü

Düzenleyen:
Türkiye'ye yaptırımlardan Rusya'nın kendisi zarar gördü

DÜNYA Haberleri

Rusya Başbakanı Medvedev, Türkiye'ye uygulanan yaptırımların ülkede birçok üründe fiyatların yükselmesine yol açtığını doğrulayarak, hükümetin telafi tedbirleri üzerinde çalıştığını bildirdi.

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, "Dmitriy Medvedev ile görüş" programı kapsamında Rus televizyon kanalının canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Rusya ekonomisi için 2015 yılının ağır bir yıl olduğunu kaydeden Medvedev, hükümetin krizi önlemek adına aldığı tedbirlerin etkili olduğunu ve durumun istikrara kavuştuğunu savundu.

Medvedev, Türkiye-Suriye sınırını geçerek ikazlara rağmen Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesi sonrasındaki gelişmelere de değindi.

Rus yönetiminin Türkiye'ye uyguladığı yaptırımların ülkesinde birçok üründe fiyatların yükselmesine yol açtığını doğrulayan Medvedev, hükümetin telafi tedbirleri üzerinde çalıştığını bildirdi.

Medvedev, gelecekte Türkiye ve Mısır ile turizm ilişkilerinin yeniden kurulacağı ihtimalinin bulunduğuna da dikkati çekerek, "Yaşam ve dinlenme, bir biriyle kıyaslanmayacak değerlerdir. Türkiye'ye karşı alınan kararlar bir yaptırım değil, devletin savunma reaksiyonudur " ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...