Dışişleri Bakanlığı Burkina Faso'daki terör saldırısını kınadı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Dışişleri Bakanlığı Burkina Faso'daki terör saldırısını kınadı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dışişleri Bakanlığı, Burkina Faso'da gerçekkleşen terör saldırısı hakkında, "Çok sayıda masum insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terörist saldırıyı nefretle kınıyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'daki bir otele düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada Türkiye'nin demokratikleşme yolunda önemli mesafe alan Burkina Faso'ya destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Burkina Faso’nun başkenti Ouagadougou'da dün gece bir otelde meydana gelen ve çok sayıda masum insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terörist saldırıyı nefretle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dost Burkina Faso Halkı'na başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz. Türkiye istikrar ve demokratikleşme yolunda son dönemde önemli mesafe kateden Burkina Faso’ya olan desteğini sürdürecektir."

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...