Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kremlin Alman gazetesinden özür diledi'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Kremlin Alman gazetesinden özür diledi'

DÜNYA Haberleri  / AA

Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, Devlet Başkanı Putin'in "Panama belgeleri"ni yayımlayan Alman gazetesini ABD ile bağlantılandırdığı açıklamasında "hata yaptıklarını" kabul ederek, özür diledi.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Panama belgeleri"ni yayımlayan Alman gazetesini ABD ile bağlantılandırdığı açıklamasında "hata yaptıklarını" kabul ederek, özür diledi.

Peskov, Rus basınına yaptığı açıklamada, Putin'in "Panama belgeleri"ni yayımlayan gazetenin Amerika bağlantısı konusunda yaptığını açıklamanın yanlış olduğunu belirterek, "Bu benim hatam. Bilgiyi bir kez daha kontrol etmeliydim. Gazeteden özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Putin, dün yaptığı açıklamada, "Panama belgeleri"ni Rusya'yı zor durumda bırakmak için Amerika tarafından sızdırıldığını işaret ederek, bu görüşünü desteklemek için belgeleri yayımlayan Alman "Süddeutsche Zeitung" gazetesinin Amerikan "Goldman Sachs" şirketine bağlı olduğunu söylemişti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...