Trump senin için geliyor Gülen!

Düzenleyen:
Trump senin için geliyor Gülen!

DÜNYA Haberleri

ABD yapılan seçimlerde iş adamı Donald Trump’ın 45. Amerika Başkanı seçilmesinin ardından Pensilvanya eyaletinde düzenlenen gösteride Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen aleyhine pankart açıldı.

Edinilen bilgiye göre, hafta sonunda Donald Trump’ın 20 seçici kurul üyesi kazandığı Pensilvanya’da da iki karşıt grubun gösterileri vardı. Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton’u destekleyen yaklaşık 100 kişilik bir grubun Eston kent merkezinde düzenlediği gösteriler devam ederken yaklaşık 30 kişilik Trump taraftarları da karşı kaldırımda ellerinde Amerikan bayraklarıyla Trump için destek sloganları attı. FETÖ elebaşı Gülen’in kaldığı Saylorsburg’daki çiftliğin yakınındaki Easton kentinde düzenlenen gösteriler sırasında Trump destekçileri, Gülen’in bölgelerinde olmasından duydukları rahatsızlığı pankart açarak gösterdi. Trump destekçileri, Gülen’i işaret ederek üzerinde “Trump senin için geliyor FETO Gülen” (Trump is coming for you FETO Gulen) ifadesinin yer aldığı pankartı taşıdı. ABD’nin 45. Başkanı seçilen Trump’a, Gülen’i Türkiye’ye iade etmesi çağrısında bulunan göstericiler, daha sonra hazırladıkları pankartı kasaba içerisindeki yolun kenarında sergiledi. Karşılıklı sloganların atıldığı, pankartların açıldığı gösteriler olaysız sona erdi. Öte yandan, Trump aleyhtarı gösteriler de artarak devam ediyor. Bu sefer Amerikan yerlileri de protestolara katıldı. ABD’de, kızılderililer Kuzey Dakota eyaletindeki petrol boru hattı projesiyle Amerikan başkanlığına seçilen Donald Trump’a tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...