Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

ABD, terör örgütüne ağır silah gönderdi

ABD, terör örgütüne ağır silah gönderdi
Başlık ResmiABD, terör örgütüne agir silah gönderdi

Türkiye'nin Sincar'da terör örgütü PYD hedeflerini vurmasından sonra harekete geçen Amerika, zor durumda kalan teröristleri yine yardıma boğdu.

Kaydet
|

Suriye ile Irak arasında bulunan Sincar'ı ikinci bir Kandil yapmayı hedefleyen terör örgütü PKK, Türkiye'nin bombardımanıyla büyük bir darbe aldı. Amerika, Rusya ve İran'ı da rahatsız eden bombardımandan sonra yapılan açıklamalarda; tehdidin devam etmesi konusunda hava harekatlarının devam edeceğinin sinyali verildi.

AMERİKA TERÖRİSTLERLE YAN YANA

Türkiye'nin yerle bir ettiği bölgeye giden Amerikalı komutanlar teröristlerle kol kola pozlar verdi.

SİLAH, MÜHİMMAT, ARAÇ

Yaşananlardan sonra harekete geçen Amerika, bölgede DEAŞ'a karşı mücadele bahanesiyle kurulan, bel kemiğini PKK'nın oluşturduğu DSG'ye yine silah, mühimmat ve araç yardımı yaptı.

Kanlı terör örgütlerine yapılan yardımlar, objektiflere de yansıdı.

ABD, terör örgütüne ağır silah gönderdi
Başlık ResmiABD, terör örgütüne ağır silah gönderdi

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gaziantep Haberde İnsan Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.