27 Ağustos Hadi ipucu Yeni Türkü solisti kimdir? | Olmasa mektubun kimin şarkısı?

Düzenleyen:
27 Ağustos Hadi ipucu Yeni Türkü solisti kimdir? | Olmasa mektubun kimin şarkısı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hadi ipucu sorusunun cevabı merak içerisinde sorgulanıyor. Hadi'nin Instagram hesabından duyurduğu ve bu akşam 20:30'da başlayacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusu Yeni Türkü grubunun solisti oldu. Olmasa Mektubun isimli şarkıyı söyleyen ve Yeni Türkü müzik grubunun solistinin kim olduğu merak ediliyor. İşte 27 Ağustos Hadi ipucu sorusunun cevabı...

27 Ağustos Hadi ipucu Yeni Türkü solisti kimdir? Olmasa mektubun kimin şarkısı? soruları Google'da şimdiden aranmaya başladı. Kısa süre önce başlayan bilgi yarışması Hadi çılgınlığı devam ediyor. Hadi, Instagram hesabından 27 Ağustos Hadi ipucunun Yeni Türkü solisti kimdir? Olmasa mektubun kimin şarkısı? sorularıyla duyurdu. ''Hadioynalive'' hesabı üzerinden, tatlının görseli paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi: Hadi bu akşam 20:30'da. Haftaya müzikli bir giriş yapalım. Müzik gruplarının isimlerine hakimiz, peki solistlerinin isimleri? Kıvırcık saçları ve kadife sesiyle ünlenmiş görselimizdeki müzisyen hangi grubun solistliğini yapmaktadır biliyor muyuz?
İpucu içinde ipucu: "Olmasa mektubun" 

HADİ İPUCU SORUSUNUN CEVABI İÇİN TIKLAYIN

27 Ağustos Hadi ipucu Yeni Türkü solisti kimdir? | Olmasa mektubun kimin şarkısı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...