Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MEB'de internet alarmı

MEB'de internet alarmı

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı, il milli eğitim müdürlükleri bünyesinde yer alan bakanlık hattı haricindeki tüm internet hatlarının acilen iptal edilmesini istedi

Gökhan Kaya ANKARA
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci, öğretmen ve velilerin kişisel bilgilerinin art niyetli kişilere karşı daha korunaklı hale getirilmesi için harekete geçti. Bakanlık, oluşması muhtemel bilişim suçlarının önüne geçebilmek için il milli eğitim müdürlükleri bünyesinde yer alan Bakanlık hattı haricindeki ADSL, VDSL, 3G ve Wireless gibi tüm internet hatlarının acilen iptal edilmesini istedi. Bağlantıları iptal ettirmeme konusunda ısrarcı davranış sergileyen personel veya kurum hakkında yasal süreç başlatılacak. İyileştirmeler yapılan MEB ADSL ve MEB VDSL hızlarının güncellendiğini bildiren bakanlık, bu hatların kullanılmasının zorunlu olduğunu bildirdi. 
OKUL WEB SİTELERİNE YENİ TASARIM
Bu arada, yılda yüz milyonlarca öğrenci, öğretmen ve velinin ziyaret ettiği okulların web sitelerine tasarım ayarı geldi. MEB'e bağlı okullarda kullanılmak üzere 17 farklı web sitesi tasarımı yapılmış ve kullanıcıların kendi okullarına en uygun tasarımı oylamaları istenmişti.  Bu oylama sonucunda en çok oyu alan 3 şablon, sisteme entegre edildi. Okullar, bu tasarımlardan istediklerini seçerek uygulayabilecek. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...