HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖSYM, 2018 EKPSS cevap kağıtlarını erişime açtı

Düzenleyen: /
ÖSYM, 2018 EKPSS cevap kağıtlarını erişime açtı
Ösym, Ekpss, , Haber

EĞİTİM Haberleri

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı'na (EKPSS) giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri ÖSYM’nin internet sitesinden yayımlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 22 Nisan’da uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (2018-EKPSS) giren adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri adayların inceleyebilmesi için yayımladı.

10 GÜN SÜRE VERİLDİ
Sınava giren adaylar ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi’ne (https://ais.osym.gov.tr) T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak, 10 gün süreyle kağıtlarına yaptıkları işaretlemeleri, optik okuyucu tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını, soruları ve doğru cevaplarını inceleyebilir.

HAM PUAN DA GÖSTERİLİYOR

Sisteme giriş yaptıktan sonra adayların, 'Cevap Kâğıdı Görüntüleme' ekranını seçmeleri gerekiyor. Ayrıca adaylar, cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin verdiği cevabı görebilecekler.

Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntüleniyor. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösteriliyor.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...