Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ramsey 1 yıl daha Liverpool'la

Ramsey 1 yıl daha Liverpool'la

Ekonomi Haberleri

Erkek giyim markası Ramsey, marşı You'll Never Walk Alone olan ünlü futbol kulübü Liverpool FC ile işbirliğini bir yıl daha uzatma kararı aldı

Üç yıl önce İngiltere Premier Ligi'nin efsanevi takımlarından Liverpool FC'nin resmi giyim sponsorluğunu üstlenen Ramsey, anlaşmasını bir yıl daha uzattı. Beşiktaş-Liverpool maçı öncesi gazetecilerle bir araya gelen Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Ramsey'in 2014'te yüzde 26 büyüdüğünü söyleyerek, Ramsey ürünlerinin 26 ülkede 155 noktadan dünya tüketicisine ulaştığını açıkladı. Hüseyin Doğan, Liverpool işbirliği ile ilgili olarak "Kalitemiz, inovasyon ve tasarım gücümüzle Premier Lig'in değişmez oyuncusu olduk. Bize bu işbirliğinin kapısını rahatlık ve hafifliği şıklıkla buluşturan Zero Weight teknolojisi açtı. Bu teknolojiyle açılan kapıdan içeri girdik ve şimdi de Zero Weight'ten sonra tasarımla inovasyon gücümüzü buluşturan Shirt Jacket ve Zero Gravity'yi tüketiciye sunmaya hazırlanıyoruz" dedi.


Mükemmel eşleşme
Hüseyin Doğan, Liverpool FC Uluslararası Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şunları söyledi: "Liverpool ile işbirliğimiz iki tarafı da yukarı çeken, iki tarafa da değer katan dolayısıyla endüstriyel olarak iki tarafı da memnun eden 'mükemmel bir eşleşme' oldu. 2014 yılında da hedeflediğimiz büyüme oranlarına ulaştık. Bu pozitif ivme nedeniyle karşılıklı istekle, bu ilişkiyi bir yıl daha uzatmayı ve dördüncü yılına giren bu işbirliğinin pozitif sonuçlarından bir yıl daha yoğun olarak yararlanmayı kararlaştırdık" dedi.
Liverpool FC sponsorluğunun başladığı 2012 yılından 2014 sonuna kadar yurtdışı operasyonlarını yüzde 31 büyüttüklerini açıklayan Doğan, son üç yılda Irak, Kırgızistan, Özbekistan, Mısır, Suudi arabistan gibi yeni pazarlarda mağaza açtıklarını ifade etti. Doğan, şöyle devam etti: "2015 yılında ilk çeyrekte İran'da da yeni bir mağaza açacağız. Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Bahreyn ile de yoğun görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yıl Ramsey olarak 10 mağaza açmayı planlıyoruz. Bunlardan 5'i yurtdışında olacak."


'Takımlar ne zaman gelecek?'
Liverpool FC Uluslararası Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane ise toplantıda yaptığı konuşmada, "Ramsey, bundan dört yıl önce futbolcularımız tarafından çok tanınmıyordu. İşbirliğimizin ardından markayı yakından tanıdılar ve çok beğendiler. Öyle ki, 'yeni takımlarımız ne zaman gelecek' diye soruyorlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...