Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

78 milyar TL'lik bilişim

78 milyar TL'lik bilişim

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin lider bilişim firmaları net satış gelirlerine göre 2014'te Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone olarak sıralandı

Türkiye'nin bilişim alanındaki en büyük 500 şirketi açıkladı. M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması sonuçlarına göre, ilk üç sırada Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone yer alırken bilgi teknolojileri lideri Teknosa, iletişim teknolojileri lideri Türk Telekom oldu. nbsp;Türkiye Bilişim Pazarı'nın 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da yüzde 12 büyüyerek 78 milyar TL olması bekleniyor. M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Özlem Unan, "2015'de bilgi teknolojileri pazarının yüzde 15, iletişim teknolojileri pazarının ise yüzde 11 büyüyeceğini öngörüyoruz. Yazılım pazarının 7.8 milyar TL, hizmet pazarının ise 4.3 milyar TL büyüklüğe ulaşmasını bekliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...