Akreditasyon Kurumu 22 uzman yardımcısı alacak

/ Kaynak: AA
Akreditasyon Kurumu 22 uzman yardımcısı alacak

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Akreditasyon Kurumu, sınavla 22 sözleşmeli uzman yardımcısı alacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan sınav duyurusuna göre, adaylar ilgili Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı türüne göre sıralama yapılarak sözlü sınava girmeye hak kazanabilecekler. Müracaat edenler, mezun oldukları fakülte ve bölüme göre 9 grupta değerlendirilecek.


Adaylar, belirtilen gruplardan yalnız birine müracaat edebilecek. Gruplar itibarıyla sınava çağrılacak aday sayısı kadar başvurunun olmaması halinde kadro ve ihtiyaç durumuna göre Türk Akreditasyon Kurumu gruplar arasında sayısal belirleme ve değişiklik yapabilecek.


8-15 Eylül tarihlerinde alınacak başvurular, www.turkak.org.tr adresinde açılmış olan "Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı" bağlantısı üzerinden online olarak yapılacak. Kuruma elden ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.


Giriş sınavı sonuçlarına göre atanmaya hak kazananların listesi, www.turkak.org.tr adresinden duyurulacak, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacak.
nbsp;

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...