HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İran'a dev Türk yatırımı

Kaynak:
İran'a dev Türk yatırımı

Ekonomi Haberleri  / 

4 petrol rafinerisi satın alan Yükselir Grup,bu ülkeye 1 milyar 750 milyon avro yatırım yapacak

İran'a uygulanan ambargonun kalkmasının ardından bu ülkeye en büyük yatırım Türklerden geldi. İran'da 4 petrol rafinerisi satın alan Yükselir Grup, 1 milyar 750 milyon avroluk yatırımla 6 bin kişiye istihdam sağlayacak. Rafinelerin temel atma işlemlerinin 27 Ekim'de gerçekleştirileceğini belirten Yükselir Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Yükselir, "İran'da büyük hacimli bir yatırım yaptık, bunun meyvelerini kısa zamanda alacağımızı öngörüyoruz. Kuvvetli mali yapımızın, dinamik ve yenilikçi Ar-Ge ekibimizin, yetişmiş ve iyi eğitimli personelimizin verdiği güçle uluslararası çapta yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Özellikle döviz kurlarındaki dalgalanmalardan dolayı tedirgin olan piyasanın yatırımları olumsuz etkilediğini söylemem mümkün. Yükselir Grup olarak yatırım ve satın alma planlarımızı farklı senaryoları gözeterek planlamıştık ve bu yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. nbsp;
Yükselir Grup, ayrıca Avusturya'nın en büyük üç alışveriş merkezini satın aldı. Viyana'da bulunan Fendi, Trussardi ve Porada gibi ünlü üreticilerden değerli kumaşlar, halılar, ince tasarımlı aksesuarlarla dikkat çeken mağazalar; müşterilerine sunduğu tarz, asillik ve zariflikleriyle tanınıyor. Einhorn şirketini Yükselir Grup bünyesine dahil eden firma, İranlı ortağı Azadeh Nourazar ile bu mağazalarda müşterilerine tasarımcıyla ve ekibiyle doğrudan danışma olanağı sunuyor. Mağazalarda işinde uzman iç mimarlar, ışık planlayıcıları, marangozlar, döşemeciler ve terziler çalışıyor. Müşterilerine rahatlığı, konforu ve stili bir arada sunan mağazalar, butik ve kreatif çalışmaları ile adından şimdiden söz ettirmeye başladı.

Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...