Hyundai, Tuscon ile iddialı

Hyundai, Tuscon ile iddialı

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de çeşitli modelleriyle iddialı markalardan olan Hyundai, yeni Tuscon modelini pazara sundu.

SUV sınıfında en fazla tercih edilen markalardan biri olması beklenen Yeni Tuscon'da tanıtım ve reklam kampanyası, 'Güce hükmediyorsan, gerçekten güçlüsün' söylemi üzeride kuruldu. Güç kavramını ele alan reklam filmi, güce farklı içimlerde sahip olduğunu düşünen üç farklı figürün, güç ile arasındaki ilişkiyi sorguluyor. Prodüksiyon çalışmalarını Jaguar Projects'in yürüttüğü reklam filmi Alman yönetmen Hinrich Pflug imzasını taşıyor. Görüntü yönetmenliğini Bernd Wondollek'in üstlendiği filmin çekimleri İstanbul'un farklı bölgelerinde 3 gün sürdü. Kampanya, televizyonun yanı sıra radyo, basın, açık hava ve internet mecralarında kullanılacak. 
SUV pazarında etkili olması beklenen model, 177 beygir gücünde. 1.6 Turbo GTI motora sahip olan araç, 79 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...