Lassa Uzak Doğu'yu 'BARCA'LAYACAK

Lassa Uzak Doğu'yu 'BARCA'LAYACAK

Ekonomi Haberleri

Dünya genelinde milyardan fazla taraftarı olan Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzalayan Lassa, Uzak Doğu başta olmak üzere dünyada adını duyuracak.

Ömer TEMÜR BARCELONA - Arda'lı, Messi'li Barcelona ile iş birliğine giden Lassa, global marka olma yolculuğunda önemli bir adım attı. Basketbol, hentbol, tekerlekli paten hokeyi ve futsal dalında Barcelona'nın isim ve forma sponsoru olan Lassa; bu iş birliği ile özellikle Uzak Doğu'daki varlığını güçlendirmek istiyor. Haziran ayında Barcelona ve Lassa arasında imzalanan anlaşma, Camp Nou stadında düzenlenen törenle nihayete erdirildi. 4 branşta “Lassa” markalı göğüs formaları ilk defa tanıtıldı. Forma tanıtımı ile birlikte İspanya'daki 41'inci Lassa mağazasının da açılışını yapan Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, “41 kere maşallah. Umarım bu anlaşma bize şans getirir” dedi. Brisa olarak Lassa markasıyla 70'e yakın ülkede operasyonlarını sürdürdüklerini anlatan Gürçay, şöyle devam etti: “FC Barcelona iş birliğimizi, Lassa'nın tüm dünyadaki araç sürücüleriyle buluşma ve kendini anlatma yolculuğunda çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Barcelona'nın dünyada eriştiği 1 milyar kişi, markamızı tanıyacak. 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladık. 2019 yılında sona eriyor. Bir takıma birden fazla alanda sponsor olan tek firmayız. Formalar 'FC Barcelona Lassa' şeklinde olacak. Ayrıca Barcelona'lı futbolcular Lassa reklamlarında oynayacak. İş birliği ile sadece İspanya'da değil, aktif olduğumuz bütün pazarlarda marka bilinirliğimizi ve imajımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Lassa'yı dünya markası haline getirmek istiyoruz. Barcelona'nın yanımızda olması bu anlamda çok önemli...”

İLK MAÇ İZMİR'DE

21.6 milyon avroluk sponsorluk anlaşmasının, Lassa markasını özellikle Uzak Doğu'da öne çıkaracağını anlatan Brisa Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bayman da, “Lassa, Türkiye'nin lider, Avrupa'nın yedinci büyük lastik üreticisi Brisa'nın markası. Dolayısıyla bu anlaşma, global marka olma alanında büyük bir adım. Barcelona'nın Uzak Doğu ülkelerinde ciddi bir taraftarı var. Orada çok ciddi sinerji sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bu tür anlaşmaları artırarak devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 2015-2016 Euroleague sezonunda C Grubu'nda Pınar Karşıyaka ile eşleşen FC Barcelona Lassa Basketbol Takımı, sezonun ilk maçına Türkiye'de çıkacak. Maç, 15 Ekim'de İzmir Halkapınar Arena'da oynanacak.

KAPTANLAR YENİ FORMALARI GİYDİ
Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, Brisa Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bayman, Barcelona Kulüp Başkanı Başkanı Josep Maia Bartomev ile Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Manel Arroyo, Lassa markalı yeni formaları tanıtı. Barcelona'nın salon sporları branşlarını oluşturan basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının kaptanları Navarro, Tomas, Sedano ile Egurrola; Lassa logolu yeni formalarını ilk defa giydi. Bartomev, Lassa'dan elde ettikleri sponsorluk gelirlerini spor sarayı yapımında kullanacaklarını söyledi.

MARKA ELÇİSİ ARDA TURAN


Lassa, Barcelona'nın yanı sıra Arda Turan'a da 2 yıllığına sponsor oldu. Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay; Arda Turan'ın, kendilerinin de marka elçisi olacağını belirterek, “Arda ile Temmuz ayında anlaşma imzaladık. Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzaladığımızda Arda'nın transferi ortada yoktu. Arda'nın da Barcelona'ya transfer olması markamıza güç katacak” dedi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...