Fiyatlar yüzde 70 düşecek

Düzenleyen:
Fiyatlar yüzde 70 düşecek

Ekonomi Haberleri

İndirimler yılbaşı öncesinde başladı ve alışveriş çılgınlığı zirve yaptı. Şimdi ise ihtiyaçların giderilme, gelecek yıl için hazırlık yapma dönemi. Bu, yüzde 70'e varan indirimlerle daha güzel olacak...

CANAN ERASLAN

"İstanbul'a kar yağmayınca kış gelmiş sayılmaz" gibi esprili bir söz vardır sık kullanılan... Yılın neredeyse 6 ayını karla geçiren illerde kar sebebiyle yaşanan olumsuzlukların tamamı, İstanbul'a düşen 1-2 günlük kar kadar bile yer almaz çünkü basın-yayın organlarında... Hâl böyle olup, İstanbul'a kar yeni yağınca, birçoğumuz kışlık alışveriş için mağazalara koştuk. Çizmeler, botlar, kabanlar, mantolar, paltolar, kazaklar ve daha bir sürü şey... Eğer yılbaşı yoğunluğu sebebiyle 'sağanak' halinde gelen 'harcayın da harcayın' yönlendirmelerinden kurtulup, kışlık alışverişi bugünlere bıraktıysanız, şanslısınız. Çünkü yılbaşı öncesinde indirim yarışı başlasa da, oranlar yüzde 30-40'lardaydı. Bugünlerde aynı mağazalara gidenler, fiyatların biraz daha düştüğünü görecek. Bir hafta daha beklerseniz, yüzde 70'e varan indirimli etiketler yarışacak o mağazaya girmenizi sağlamak için... Yüzde 70'e varan indirimler de bu sezon için ihtiyacınızı karşılarken, "Seneye giyerim" niyetinizin de ucuza gelmesine sebep olacak.
Sezon açıldığında 70 lira olan bir pantolonu bugün 30 liraya almanız mümkün. 40 liralık bir bereyi 20 liraya, 200 liralık bir montu 120 liraya alabileceksiniz.
Sezon başında daha düşük kaliteli bir marka için ödediğiniz tutarla, bugün çok iyi marka bir ürünü almak da mümkün...

Bedeninizi bulmak zor olabilir
İndirim dönemlerinde yapılan alışverişteki en büyük sorun beden ve ayakkabı numarası... Çoktandır 'ucuzlasın da alayım' dediğiniz bir bluzun yüzde 70 indirimli olduğunu görüp, "O beden kalmadı efendim" cevabıyla karşılaştığınızda üzülmek istemiyorsanız, biraz acele etmekte yarar var.

internete mutlaka bakın
İndirimli satış dönemlerinde istediğiniz renk, beden ya da numarayı bulamadığınızda, hemen orada mağazanın online alışveriş sitesine bir göz atmakta fayda var. Artık vazgeçilmezimiz olan akıllı telefonlardan, daha mağazadan çıkmadan 'numarası var mı' diye sorgulamak mümkün. Çok beğendiyseniz, başka mağazalarda olup olmadığını sorup, oradan getirtebilirsiniz de...

Fiyatlar yüzde 70 düşecek

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...