Yatırımda geri adım atmayız

Düzenleyen:
Yatırımda geri adım atmayız

Ekonomi Haberleri

Ankara saldırısını lanetleyen iş dünyası, "Bu menfur olay karşısında geri adım atmayacağız. Yatırıma ve geleceği inşa etmeye devam edeceğiz" mesajı verdi

Ankara'daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'nin ekonomide göstermiş olduğu performans ve İslam coğrafyasındaki hakimiyetinin birçok kesimi rahatsız ettiğini, bu nedenle bu tip saldırıların gerçekleştiğini söyledi. Türkiye'nin bunların altından kalkabilecek güce sahip olduğunun altını çizen Özdebir, "Şafakla birlikte Türkiye parlayacaktır. Bu yüzden Türkiye'ye yatırım yapmanın tam zamanı" dedi. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de Ankara'daki "alçak" saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, "Bilinmesini isterim ki ülkemizin bütünlüğüne ve geleceğine kasteden bu menfur olay karşısında, iş dünyası olarak geri adım atmayacağız. Yatırım yapmaya ve Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen de saldırıların amacının ülkenin birliğini, beraberliğini, sosyal ve ekonomik hayatını olumsuz etkilemek olduğunu söyledi. Çeçen, şunları kaydetti: "Bugün daha çok beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz gündür. Acımıza rağmen, dünyanın gıpta ettiği büyük yatırımlarımızı aynı hızla sürdüreceğiz. Terörle mücadelemiz mutlaka başarı ile sonuçlanacak ve ülkemiz tekrar huzurlu ve güvenilir olacaktır. Bundan kimsenin şüphesinin olmaması lazımdır."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...