Avrupa Konutları Kale teslim ediliyor

Düzenleyen:
Avrupa Konutları Kale teslim ediliyor

Ekonomi Haberleri

Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürüyor.

Topkapı’da, E-5 Otoyolu’nun bitişiğinde konumlanan Avrupa Konutları Kale’de teslimler, vadedilen tarihten 3 ay önce, nisan ayında başladı. Hemen teslim son dairelerin satışı 700.000 TL ’den başlayan fiyatlarla sürerken, ofisler metrekaresi 6.451 TL, dükkânlar ise 12.686 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.
AVRUPA KONUTLARI GÜVENCESİYLE
Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.
Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 kara yolunun bitişiğinde konumlanıyor.  
Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.
Proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla Topkapı’nın yenilenen çehresinde örnek teşkil ediyor.
PRESTİJ SAĞLAYACAK OFİSLER
37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale’de, 8 adet konut bloğu ve 1 adet ofis bloğu bulunuyor. Dükkânlar hem ofis bloğu,  hem cadde üstü konut bloklarının altında yer alıyor.
Dükkânlar 99 metrekare ile 1.182 metrekare, ofisler 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişiyor.
30 dükkân ve 52 ofisin bulunduğu projede, A sınıfı ofisler sahiplerine prestij sağlarken, merkezi lokasyonu sebebiyle dükkânlar yüksek müşteri potansiyeli sunuyor.
Hemen teslim fırsatının sürdüğü Avrupa Konutları Kale’de ofisler metrekaresi 6.451 TL, dükkânlar ise 12.686 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.
ERKEN TESLİM SEVİNCİ
Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürdü ve teslimleri vadedilen tarihten 3 ay öne çekerek nisan ayında başlattı.
599 dairenin bulunduğu projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak çeşitleniyor. Daire büyüklükleri 77 metrekare ve 210 metrekare arasında değişiyor.
Az sayıda dairenin satışının sürdüğü projede fiyatlar 700.000 TL’den başlıyor.
Avrupa Konutları Kale; fitness merkezi, saunası, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otoparkı ile daire sahiplerinin yeni yaşamına hazır. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...