Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altında sert fren!

Düzenleyen:
Altında sert fren!

Ekonomi Haberleri

Dolar/TL'nin 2.98'e tırmanmasıyla yurt içinde dün rekor üstüne rekor kıran altın frene bastı. Dün mağazalarda 205 TL'den satılan çeyrek altın bugün 196 liraya geriledi.

Altın fiyatlarındaki tırmanışa dolar/TL'deki sıçramanın da eklenmesiyle dün yurt içinde rekor üstüne rekor kıran gram ve çeyrek altın bugün frene bastı. Dün 123 liraya kadar tırmanan gram altın bugün 121 liraya gerilerken, dün mağazalarda 201-205 lira arasında satılan çeyrek altın ise bugün 196-197 liradan satılıyor.

DOLAR 2.96 SINIRINDA

Dün 1.284 dolara kadar yükselen altının onsu bugün saat 10:10 itibariyle 1.275 dolardan işlem görüyor. dün 2.98'in üzerini test eden dolar/TL ise 2.96 sınırına kadar gevşedi.

Uzmanlar siyasi belirsizliklerin yurt içinde altın fiyatları üzerinde belirleyici olduğuna dikkati çekerek, önümüzdeki günlerde siyasi belirsizlik netlik kazanınca fiyatlarda daha da geri çekilme olabileceğini vurguluyor.  

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...