HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bodrum, ‘Arka bahçe’miz oldu

Düzenleyen:
Bodrum, ‘Arka bahçe’miz oldu
Bodrum, Haber

Ekonomi Haberleri

Varlıbaş Holding kuruluşlarından Varyap’ın, Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda hayata geçirdiği ‘Varyap Yalıkavak’ projesi görücüye çıktı.

Önder Çelik İSTANBUL

150 milyon avro yatırım değerine sahip proje; 5 yıldızlı bir otel ve 70 ila 200 metrekare büyüklüğünde 60 adet rezidanstan oluşuyor. Varyap CEO’su Mehmet Erdinç Varlıbaş, projede metrekare fiyatının 5 bin avrodan başladığını belirterek, “5 bin avroluk fiyat önümüzdeki yıl 10 bin, proje bittiğinde de 15 bin avro olacak. Yüzde 300 prim vadediyoruz” dedi. Bodrum’un Türkiye’nin 4. büyük şehri olmaya doğru gittiğini ifade eden Varlıbaş, özetle şöyle kouştu: “Eskiden tatil için gittiğimiz bir yere daha ciddi bakmaya başladık. Bodrum; İstanbul, Ankara ve İzmir’in arka bahçesi konumuna geldi. İklimi ve altyapı yatırımlarıyla 12 ay yaşamaya müsait. 2-3 proje daha hazırlıyoruz. Bodrum’a 5 yılda 100-150 milyon avro yatırım yapacağız.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...