HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İnternetten ilaç satışına 'dur' denilecek

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İnternetten ilaç satışına 'dur' denilecek
Nihat Öztürk, , Haber

Ekonomi Haberleri  / DHA

Niğde Eczacı Odası Başkanı Nihat Öztürk, internet üzerinden satışı yapılan ilaçlar için Türkiye genelinde çalışmalar başlatıldığını açıkladı.

Odası Başkanı Nihat Öztürk, ilaç ve sağlığa ilişkin ürünlerin eczanelerden ve eczacı eliyle sunulmasının sağlanması için görsel olarak vatandaşı bilgilendirileceğini söyledi. Öztürk, "Eczacı tarafından müdahale edilen ilaçların halk sağlığı ve kamu ekonomisi açısından sağlayacağı faydaya kamu nezdinde dikkat çekmek için çalışmalarımız başladı. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak her türlü ürünün internetten satışının önlenmesi yolunda yetkililere çağrıda bulunmak üzere afiş görselinin faydalı olacağını kararlaştırdık. Odalarımızdan gelen talepler üzerine, bölgemizde belediyeler ile irtibat kurularak, halk tarafından kolayca görülebilen ilan panolarında, billboardlarda afiş görselini yayınlayacağız. Halkın sağlığı için internet üzerinden yapılan ilaç satışlarına dur demek için mücadelemiz devam edecek" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...