İhtiyaçları değil taksitleri ertele

Düzenleyen:
İhtiyaçları değil taksitleri ertele

Ekonomi Haberleri

Bankalar, bayram hazırlığı yapanlara kredi paketlerini hazırladı. En dikkat çekeni, 3 ay taksit ertelemeli krediler... Ödemeler hemen başlamayacak, ihtiyaçlar da giderilecek!..

Bir Ramazan Bayramı daha kapımızı çalmak üzere!.. Sayılı günler kala her hanede tatlı telaşlar başladı. Türk halkının oldukça önem verdiği Ramazan Bayramı haftasında, harcamalar da hissedilir şekilde artıyor. Kimi aileler okulların kapanmasını da fırsat bilerek bavullarını toplayıp tatile gitmeye hazırlanıyor. Kimi aileler evlerinde geçirmek için planlar yapıyor. Aile büyükleri de çocuklarının ve torunlarının yolunu gözlüyor. Seyahate çıkacaklar için tatil masrafları, ziyarete gidecekler için hediyelik alımları, ev sahipleri için ikramlık hazırlığı... Hepsinin telaşı bugünlerde devam ederken bankalar da yapılacak harcamaları dikkate alıp bayram kredisi paketlerini müşterilerine sundu. Geleneksel hâle gelen kredi kampanyaları kapsamında; alışveriş ve tatil planlayan tüketicilerin ihtiyaçları yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri ile karşılanıyor. Bayram kredilerinde maliyetler; başta faiz oranı olmak üzere tahsis ücreti, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre farklılık gösteriyor.
¥ İş Bankasının 4 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyası kapsamında, 48 ay vadede günde 5 TL’ye, 5.000 TL’den 100.000 TL’ye kadar kredi imkânından yararlanmak mümkün.
¥ QNB Finansbank, her tutarda krediyi 3 ay erteleme seçeneğiyle veriyor. Müşteriler, günde 15 TL’den başlayan taksitlerle, 48 ay vadede 15 bin TL kredi kullanabiliyor.
¥ Denizbank, günde 1 TL’den başlayan taksitlerle kredi kullandırıyor. Söz konusu kampanya için 30 Haziran’a kadar başvuru yapılabilecek.
¥ Şekerbank, ramazan ayında nakit ihtiyacı artan esnaf ve işletmelere özel finansman imkanları sunuyor.
¥ ABank yüzde 1,20 faiz oranıyla, 12 aydan 48 aya değişen vadelerde ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...