İhracatçılara 40 milyar dolar

Düzenleyen:
İhracatçılara  40 milyar dolar

Ekonomi Haberleri

Türk Eximbank Genel Müdür Yardımcısı Enis Gültekin, “30 yıldır ihracatçının yanında olan Eximbank, ihracat kredilerinin yüzde 43,1’ini sağladı.

Türkiye’de 10 şubede işlem yapan Eximbank, kredi aktif oranında birinci, kredi bakiyesinde ise onuncu sırada yer alıyor. Yıl sonuna kadar 40 milyar dolarlık finansman desteği hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından firmaların finansmana erişiminin kolaylaştırılması ve finansman maliyetlerinin minimum seviyeye indirilmesi amacıyla düzenlenen “İhracatın Finansmanı” etkinliği, Türk Eximbank ve Coface’ın desteğiyle gerçekleştirildi. Burada konuşan Gültekin; üretim ve satış süreçlerine de destek verdiklerini aktararak, Merkez Bankası kaynaklı krediler, döviz kazandırıcı hizmetler, kısa, orta ve uzun vadeli krediler hakkında bilgi verdi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...