Jeep Compass geldi

Düzenleyen:
Jeep Compass geldi

Ekonomi Haberleri

Gelişmiş 4x4 sistemi ve ileri teknoloji ile desteklenen 70’ten fazla güvenlik donanıma sahip Yeni Jeep Compass, biri benzinli, ikisi dizel motor seçenekleri ile ülkemizde satışa sunuldu.

Premium Jeep felsefesi, Yeni Compass’ta da kendini gösteriyor, zarif ve güçlü tasarım hatları, iç kısımda kullanılan malzeme kalitesi ve üstün teknolojik donanımları ilk dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Lansman toplantısında konuşan Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, global çapta SUV pazarının her geçen gün önemini arttırdığına dikkat çekerek 2020 yılında yüzde 20 oranında büyümeyle 7,5 milyon seviyesine ulaşması beklenen kompakt SUV sınıfında Jeep portföyünün önemli bir yeri olduğunu söyledi. Bel söyle devam etti: Jeep, dünyanın farklı noktalarında üretilen ve satılan global bir marka. Üretim ve satış adetleri son 7 yılda kesintisiz artıyor. 7 sene önce 300 binlerden başlayan üretim ve satış rakamı geçtiğimiz sene 1,4 milyon adede ulaştı. Bu sene dünya genelinde 1,5 milyon satış hedefliyoruz ve Jeep’in 2020 itibarıyla 2 milyon satış hedefi bulunuyor. Eylülden itibaren satışa sunduğumuz Jeep Compass, lüks kompakt SUV müşterileri tarafından merakla bekleniyordu. Araca dünya genelinde yoğun bir talep oldu. Biz de ilk etapta 150 adet getirdik. Fakat model daha yola çıkmadan Compass’la ilgili yoğun bir telefon trafiği başladı. Zaten 2012’den beri TOFAŞ çatısı altında hizmet veren Jeep markamızın satışları sürekli artan bir grafiğe sahip. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...