Bankalardan eğitime tam destek

Düzenleyen:
Bankalardan eğitime tam destek

Ekonomi Haberleri

Okul öncesinden doktora eğitimine kadar veli ve öğrencilere tam destek veren bankalar, 120 aya varan vade seçenekleri ile 70 bin TL’ye kadar eğitim kredisi sunuyor.

QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, yurt dışında yüksek lisans öğrenimi görmek isteyen öğrenciler için kefilsiz, dosya masrafsız Erasmus kredisi sunduklarını aktardı. Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Türetken de Genç Bankkart ile öğrencilerin hesaplarında para olmasa dahi burs/kredi ödemelerine tekabül edecek tutarda harçlık avansı sunduklarını, kullanacakları avans için faiz ve masraf talep etmediklerini kaydetti. Yapı Kredi de eğitim finansmanı alanında sundukları Taksitli Eğitim Sistemi (TEST) ile herhangi bir ücret almaksızın velilerin okul ödemelerini taksitlendiriyor. Akbank ise velilere ve okul yönetimlerine okul ödemelerine yönelik bir bankacılık çözümü sunuyor.  

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...