Konsept mekânla ciroları katlayın

Konsept mekânla ciroları katlayın

EKONOMİ Haberleri

Dünyada kozmetik ve kişisel bakım sektörü her yıl yüzde 4 oranında büyüyor. 2017 yılında dünyada 500 milyar dolara ulaşan sektörün hacmi, Türkiye’de 11 milyar TL’yi aştı.

Ülkemizde sektörün büyüklüğünün 2018’in sonuna kadar 13 milyar TL’yi geçeceği öngörülüyor. Tasarımcı Nihat Yıldız, ekonomik krizlerin değişmez kazananı kozmetik ve kişisel bakım sektöründe hizmet vermek isteyenlere, konsept mekân ve salonları öneriyor. Nihat Yıldız “Kuaför salonları, insanların bakımlarının yanı sıra, kısa sürede psikolojik açıdan da daha iyi bir noktaya yükselerek ayrıldıkları bir yer. Bugüne kadar tamamladığımız projelerde müşterilerimiz, konsept salona geçişten sonra yıllık cirolarında 3 kat artış yaşadıklarını ifade ediyor. Konsept kuaför salonları, başarılı sonuçlarıyla sektörde öne çıkıyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...