Ömür İstanbul görücüye çıktı

Düzenleyen:
Ömür İstanbul görücüye çıktı

EMLAK Haberleri

Esenler Belediyesi, Efitaş İnşaat ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak. 4 Blokta 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşacak Ömür İstanbul, kentsel dönüşüm projelerinde de çıtayı yükseltecek.

Esenler’in yaklaşık 500 bin nüfusuyla İstanbul’da metrekareye en fazla insan düşen ilçe olduğunu belirten Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu  “Ömür İstanbul projesi bizim ilk kentsel dönüşüme başladığımız projedir. Hedefimiz Esenler’de yenilenmesi gereken 74 bin konutu ivedilikle yenilemek ve kentsel dönüşüm çerçevesinde bir olası depreme karşı tedbirlerimizi hızlı bir şekilde almaktır. Bu projenin ardından Esenler’de 3 mahallede 2 bin konut ile devam edeceğiz.” dedi. 

DAİRELERİN METREKARESİ 4.500 TL’DEN BAŞLIYOR
10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek Ömür İstanbul projesinde 4 blokta, 278 konut ve 3 ticari ünite yer alacak. 1+çocuk’tan 4+1’e kadar farklı büyüklük ve tipte birçok alternatif daire seçeneğinin bulunacağı Ömür İstanbul’da 12 adet 2 tip 1+ çocuk daire, 149 adet 87 tip 2+1 daire, 113 adet 6 tip 3+1 daire ve tek tip 4 adet 4+1 daire bulunuyor. Projede metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin 500 TL, en ucuz konutun ise 312 bin TL olduğu açıklandı.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...