Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğçe dualarla defnedildi

Tuğçe dualarla defnedildi

GÜNDEM Haberleri

Sırp gençlerin saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak (23), dün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Offenbach kentinde tacize uğrayan Alman kızları kurtaran ancak daha sonra tacizci Sırp gençlerin saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak (23), dün gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Wachtersbach kentinde bulunan Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından konvoy eşliğinde doğup büyüdüğü ilçe olan Wachtersbach Bad Soden Salmunster mezarlığına defnedildi. Almanya'da cesaretiyle birçok insana örnek olan genç kızın cenazesine katılım büyük oldu. Cenazeye, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici, Hessen Eyaleti Başbakanı Volker Bouffier ve Belediye Başkanı Horst Schneider gibi isimler de katıldı. Cenazenin ardından Tuğçe'nin ailesi ve yakınları camiye geri dönerek burada taziyeleri kabul etti. Bu arada Tuğçe Albayrak, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde düzenlenen törenle anıldı. Öte yandan, Tuğçe'yi Sırp'ın, adam yaralama, maddi hasar ve hırsızlıktan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...