Şanlıurfa'da kanlı pazar, 13 ölü var...

Şanlıurfa'da kanlı pazar, 13 ölü var...

GÜNDEM Haberleri

Tüm Türkiye'yi üzen haber Şanlıurfa'dan geldi. Otomobil minibüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi can verdi, yaralılar var...

Şanlıurfa'da, otomobil minibüs ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi öldü Kazada ölü sayısı durmadan arttı. Yaralıların olduğu da biliniyor İşte son gelişmeler...Şanlıurfa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa-Akçakale karayolu TOKİ bağlantısı mevkiinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 55 SL 017 plakalı otomobil, 73 DD 398 plakalı beton mikseri ile 33 DGZ 31 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre aralarında Suriyeliler'in ve çocukların da olduğu 13 kişi yaşamını yitirdi.Kazada ölenler ve yaralananlar çeşitli hastanelere kaldırılırken, ölü sayısının artmasından korkuluyor.
Şanlıurfa'da kanlı pazar, 13 ölü var...
Öte yandan trafik kazası ile ilgili İHA muhabirine bilgi veren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Kazada ölü sayısını 12 olarak tespit etmiştik. Yaralılardan birinin daha ölmesi nedeniyle ölü sayısı 13'e çıktı. Yaralı sayısı ise 9'a düştü. Şuanda kazada 13 ölü, 9 yaralı var. Son durum bu" dedi. Vali Küçük, ölü sayısı ile ilgili çelişkili bilgi bulunmadığını, ölü sayısının kısa sürede artmasının ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılanların, tedavi altında bulunurken yaşamını yitirmelerinden kaynaklandığını kaydetti.Kazada yaralananlardan durumu ağır olanların bulunduğu ve ölü sayısının artabileceği belirtildi.
##tgvideo##
Şanlıurfa'da kanlı pazar, 13 ölü var...
Şanlıurfa'da kanlı pazar, 13 ölü var...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...