Davutoğlu: Karşımızda 3 parti 3 tane de çete var

Davutoğlu: Karşımızda 3 parti 3 tane de çete var

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu, "Karşımızdaki cepheyi görüyor musunuz?" diye sordu, cevabını da kendisi verdi: MHP, CHP, HDP bir tarafta, Kandil, paralel, DHKP-C diğer tarafta

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Trabzon'a geçerek Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalığa nbsp;seslendi.
Trabzonluları, "Karadeniz'in coşkulu dalgalarına" benzeten Davutoğlu özetle şunları söyledi:
Karşımızdaki cepheyi görüyor musunuz? Üç tane legal parti; MHP, CHP, HDP bir tarafta. Üç tane de çete; Kandil, paralel, DHKP-C. Hepsi karşımızda. Fail (Adana ve Mersin'de HDP'ye bomba koyan kişi), DHKP-C davasında 2007'de tutuklanan bir terörist, yani DHKP-C bomba koyuyor. Hepsi birden de AK Parti'yi suçluyor.
Teröristlerle iş birliğini görüyor musunuz? 'DHKP-C' denilen örgüt, Başsavcımız Mehmet Selim Kiraz'ı öldüren örgüt, katleden, şehit eden örgüt. Aynı gün bakıyorsunuz Kandil de açıklama yapıyor, 'HDP'ye oy verin, vermezseniz' diye tehditler savuruyor.
Görünüşte çok parti var ama aslında iki parti var. Suyu doldurup üzerine havaalanı yapan AK Parti var. Bir de bir araya gelip, hep beraber toplanıp, eski Türkiye'yi getirmek isteyen, eski Türkiye partileri var.
CHP'nin idaresindeki İzmir'e bakın. İki gündür yağmur yağdı, bırakın suya havalimanı yapmayı, su şehri bastı da haberleri yok. Zannedersin ki Venedik İzmir'e gelmiş kayıklarla dolaşıyorlar.
Dışarıdaki işbirlikçileri, paralelciler, birtakım uluslararası çevreler dedi ki 'siz tek tek seçimi kazanamazsınız ama hep beraber birleşin şu AK Parti'ye bir darbe vurun ki Türkiye'nin beli kırılsın'…
Biz yaptık onlar ise hayal nbsp;ediyor
"Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi merkez ülke yapmaktan bahsediyor. Bizim gerçekleştirdiğimiz, dünyayla yarışırken gerçekleştirdiklerimizi onlar yeni hayal ediyor. Onlar bizimle yarışıyor, biz dünyayla yarışıyoruz. Lojistik merkez yeni akıllarına gelmiş. 8 lojistik merkez kurduk. 6'sının yapımı devam ediyor." nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...