Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de yağ fabrikasında yangın! 2 yaralı var

/ Kaynak: İHA
İzmir'de yağ fabrikasında yangın! 2 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Menderes ilçesinde bir bitkisel yağ rafine fabrikasında yangın çıktı.

İzmir'in Menderes ilçesinin Tekeli mahallesi, İTOB Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bitkisel yağ ve rafineri fabrikasında elektrik kontağından yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu iki kişi yaralandı


Menderes ilçesinin Tekeli Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde (İTOB) bulunan bitkisel yağ rafineri fabrikasında elektrik kontağının tutuşması sonucu saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, gece vardiyasında çalışan işçilerden Ahmet Sezigen 4'üncü kattan aşağıya atladı. Sezigen'in atladığını gören ve onu tutmaya çalışan mesai arkadaşı İbrahim Gümüş ve Sezigen yaralandı. Fabrikadan çıkan alevleri gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye, sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Alevlerin sardığı fabrikaya müdahale eden itfaiyenin yetersiz kalması sonucu çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan işçilerden, İbrahim Gümüş Gaziemir Devlet Hastanesi'ne, Ahmet Sezigen ise Bozyaka eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneden öğrenilen bilgilere göre Sezigen'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yangını duyarak olay yerine gelen fabrika sahibi Hüseyin Kızılırmak, "Elektrik kontağının yağları tutuşturması sonucu yangın çıkmış. İki işçimiz yaralı. Bir tanesinin durumu ağır. Fabrikada yaklaşık 8 milyon TL'lik bir zarar var" dedi. Yangın itfaiyenin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...