Abdullah Gül'den bayram mesajı

/ Kaynak: İHA
Abdullah Gül'den bayram mesajı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vatandaşların bayramını tebrik eden Abdullah Gül, şu ifadelere yer verdi:
"Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat oluşturan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Ramazan Bayramı'nın bu manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milletimizi iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini temenni ediyorum."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...