Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu: Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter

Davutoğlu: Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter

GÜNDEM Haberleri

"Gidin milletimizin önünde her türlü silaha, teröre karşı olduğunuzu ilan edin sonra başkalarına ders vermeye kalkın."

Başbakan Ahmet Davutoğlu, nbsp;Twitter hesabından Suruç ile ilgili açıklama yaptı.
Davutoğlu özetle şunları kaydetti:
Şunu yüce milletimize ve tüm dünyaya tekrar ilan ediyorum. DAEŞ ve benzeri terör örgütleri asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadelede hiçbir taviz vermeyeceğiz.
Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum. Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter. AK Parti'nin geçmişinde terör, silah, cinayet şebekeleri ile işbirliği yok. Gidin milletimizin önünde her türlü silaha, teröre karşı olduğunuzu ilan edin sonra başkalarına ders vermeye kalkın.
Bizim için terörün de teröristin de iyisi yok. Terör lanetinin, dün olduğu gibi nerede gördüysek karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz. 2007'de Ulus'ta, 2008'de Güngören'de, 2013'te Reyhanlı'da, 2015'te Diyarbakır'daki terör eylemlerinde ne hissettiysek bugün de onu hissediyoruz.
Biz elinde silahla, bombayla katliam yapanlara dün terörist dediğimiz gibi bugün de demeye devam edeceğiz.
Bölgemizde yaşanan kriz ve kaosa rağmen Türkiye'nin istikrarsızlığa sürüklenmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Türkiye olarak bugüne kadar pek çok kez buna benzer provokasyonlara maruz kaldık ve milletimizin sağduyusuyla kirli hesapları boşa çıkardık. Bugün de birlik ve beraberliğimize, huzur ve istikrarımıza kasteden bu provokasyonu milletimizin sağduyusuyla aşacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...