Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhanet emri 'İmam Mustafa'dan

İhanet emri 'İmam Mustafa'dan

GÜNDEM Haberleri

Ceylanpınar'daki iki polis memurunun şehit edilmesi olayında ihanet planları da ortaya çıktı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar'ın cenaze töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, paralel ihanetin detaylarını anlattı. Pınarbaşı, polislerin cenaze töreninde de yaptığı konuşmasında paralel vurgusu yapmış ve şunları söylemişti: "Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları kullanarak istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır."

MUSTAFA HOCA İSTEMİŞ

Akşam'dan Bülent Şanlıkan'ın haberine göre, çarpıcı bilgiler şöyle;

"Paralel yapıya mensup oldukları tespit edilen 4 memurun tayinini çıkardım. Bunlardan birisi benden randevu istedi, geldi. Korkuyor. 'Bu plaka tanıma sistemiyle ilgili yazı geldi. Hâlâ açmadılar. Şube müdürüne cemaat evinde Mustafa Hoca'ya sorduk o da açmayın' dedi şeklinde olayı anlattı. Mustafa Hoca dedikleri ise Siverek'te bulunan bir emniyet imamıymış."

İSTİHBARAT GİZLEDİLER

"Fethullahçı İstihbarat Şube Müdürü Pakistan'a gittiğinde şubeye onlardan olup da ayrı görünen derecesi düşük olan bir polisi vekâleten bıraktı. Kobani olayları başladığında bize ulaşması gereken alttan gelen bilgileri gizlediklerini tespit ettik. Bunu okuduğu halde şube müdür vekili bana 2,5 saat bilgi vermiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...